2 sfaturi pentru a va pensa sprancenele acasa

3 sfaturi de la antrenorul de imagine al modelelor de videochat pentru a va iubi corpul asa cum este
6 martie 2020

Cum situatia de fata a dus la inchiderea saloanelor de infrumusetare, cu siguranta pentru multe femei este o perioada extrem de grea deoarece nu isi mai pot ingriji atat de atent tenul, pielea, unghiile, etc.

Modelele de videochat in aceasta perioada in care lucreaza de acasa au ales sa apeleze la diverse masti naturale pentru maini, fata si par, dar si la diverse creme pentru hidratare care le ajuta sa isi mentina pielea fina si catifelata.

Daca renuntarea la tratament faciale nu reprezinta o mare probleme pentru multe femei deoarece oricum detin multe creme speciale, sprancenele ar putea reprezenta o problema majora in aceasta perioada.

Multe femei sunt ingrijorate de modul in care sprancenele lor arata in aceasta perioada pentru ca multe au experimentat pe pielea pensarea sprancenelor acasa.

Dar nu trebuie sa va faceti griji! Modelele de videochat, dar si stilistii cu care acestea lucreaza ne-au impartasit cum trebuie sa ne pensam sprancenele in aceasta perioada.

  1. Concentrati-va doar pe firele extra
    Cu siguranta in momentul actual aveti deja o forma a sprancenelor realizata de un profesionist. Daca sprancenele dvs. incep sa creasca si vedeti cum apar fire pe langa contur pe langa spranceana, atunci smulgeti-le. Daca nu aveti foarte mult par, sau sprancenele nu cresc cu adevarat, lasati-le in pace. Indepartarea firelor extra va va ajuta sa mentineti forma sprancenelor, fara riscul de a le subtia sau a schimba accidental arcada.
    Considerati ca doar inlaturand firele de par extra nu va fi suficient? Nu trebuie sa va faceti griji, veti fi bine. Expertii cu care lucreaza modelele de videochat considera ca sprancenele cresc mai repede atunci cand au multa lumina solara, asa ca, atunci cand sunteti blocate in casa, nu vor creste la fel de repede.
  2. Folositi pensete pentru cea mai sigura inlaturare posibila
    Penseta este cea mai buna pentru a indeparta firele de par extra. De asemenea, stilistii cu care lucreaza modelele de videochat recomanda utilizarea unui creion alb pentru a crea un ghid pentru modelarea sprancenelor. Acesta trebuie folosit pentru a trasa o linie dreapta de la partea inferioara a partii din fata a fruntii spre arcada si de la arcada la coada. Urmatorul pas este sa eliminati tot ce este sub acest contur.