3 sfaturi de la antrenorul de imagine al modelelor de videochat pentru a va iubi corpul asa cum este

Ce sa nu faci intr-o relatie – Sfaturile modelelor de videochat
5 februarie 2020
2 sfaturi pentru a va pensa sprancenele acasa
8 aprilie 2020

Modelele de videochat sunt femei increzatoare in propriile puteri si mereu radiaza de fericire pentru ca sunt extrem de multumite de viata pe care o au si despre modul in care arata.

Inainte de cariera de model de videochat multe fete din studio nu erau multumite de modul in care arata. Ati putea sa spuneti „Da, ca orice femeie.”, dar nu, mult mai grav de atat. Multe dintre ele nu se simteau bine in piele lor si ar fi schimbat foarte multe la corpul lor, asa ca un studio profesional de videochat a ales sa le angajeze fetelor un antrenor de imagine care acum face parte din echipa de traineri de videochat a celui mai bun studio.

Pentru acest articol, am ales sa vorbim direct cu antrenorul de imagine, Susan, care le ajuta constant pe fete cu acceptarea de sine, si nu numai. Aceasta ne-a impartasit cele 3 sfaturi esentiale prin care femeile o sa aiba incredere in propriul corp.

Ganditi-va la dimensiunea corpului ca la dimensiunea pantofului

„Nu va petreceti ore in sir in fata oglinzii rugandu-va sa aveti pantoful „perfect” de marimea 36, deci de ce sa dati acel tratament restului corpului? Nu ar trebui.”, spune Susan, trainer de videochat si antrenor de imagine. „Poate fi un salt mare sa treci direct de la„ Imi urasc corpul ”la„ Imi iubesc corpul ”, asa ca le spun modelelor sa lucreze la acceptare, mai intai. Acceptam dimensiunea piciorului nostru si nu incercam sa o schimbam si putem face acelasi lucru cu corpul nostru ”, spune ea.

Sa aveti o petrecere de dragoste cu corpul vostru

La fel cum exista parti ale corpului pe care s-ar putea sa nu le iubiti, exista si parti pe care le iubiti. Amintiti-va si sarbatoriti acele parti din voi. Daca va chinuiti sa gasiti ceva pozitiv despre voi, Susan sugereaza sa va amintiti complimentele pe care le-ati primit de la familie, prieteni sau straini. „Ganditi-va la feedback-ul pozitiv pe care l-ati obtinut, cum ar fi„ Imi place parul ”sau„ Ochii tai sunt uimitori ”, spune ea. „Pentru modelele de videochat este mult mai usor acest pas pentru ca ele primesc des complimente despre modul in care arata.”

Este in regula sa spuneti „nu”

„Partea de a construi incredere are granite bune”, spune Susan. „Practicati sa spuneti„ nu ”in situatii pe care le cunoasteti va vor face sa va simtiti inconfortabil sau nefericit.” .