4 moduri prin care iti dai seama ca esti la un studio de duzina

Modelele de videochat pot deveni cu usurinta influenceri
7 noiembrie 2019
Daca vreau sa fac videochat trebuie sa ma dezbrac?
8 ianuarie 2020

Videochatul este una dintre cele mai puternice industrii din Romania. Castigurile inregistrate de modele sunt colosale si aduc lunar statului multe zerouri in cont. Cele mai multe zerouri intra in buzunarele modelelor de videochat care au muncit pentru acei bani si s-au dedicat acestei meserii cu ajutorul echipei de traineri a studioului.

Cu toate acestea, nu toate studiourile au grija de modele sau le platesc la adevarata valoare. Exista modele care au trecut prin experientele ingrozitoare deoarece nu au apelat la un studio de videochat de top.

In urma discutiei cu modelele care au fost pentru o scurta perioada in cadrul unui studio de videochat indoielnic, am putut sa tragem niste concluzii clare despre cum recunoastem un studio de videochat mincinos.

1. Nu ofera comision
Studiourile de videochat functioneaza pe baza de comision. Munca ta atrage fluctuatii de bani, poate intr-o zi ai reusit sa aduci in cont mai multi bani intr-o zi mai putin. Ideea este ca vorbim aici de munca ta plus munca echipei studioului, asa ca trebuie sa primesti o parte din veniturile lunare.

2. Te obliga sa faci curat
Desigur, suntem femei si trebuie sa fim ordonate, mai ales ca studioul devine o a doua casa a ta, dar acest lucru nu inseamna ca tu trebuie sa faci curat. Nu, nu trebuie sa stergi tu praful, sa dai cu aspiratorul, sa igienizezi baile si fiecare camera in parte. Un studio profesionist nu o sa puna modelele de videochat sa faca acest lucru, o sa angajeze o echipa de curatenie care sa se ocupe de acest aspect.

3. Nu te platesc la timp
Plata la timp arata profesionalism. Atunci cand angajatorul tau intarzie chiar si cu o zi sa te plateasca atunci nu are respect fata de tine, fata de munca ta, iar acest lucru ar trebuie sa iti traga un semnal de alarma si sa pleci cat mai repede.

4. Te obliga sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci
STOP! Traim in democratiei, suntem oameni civilizati! Nimeni NU te poate obliga sa faci ceva ce nu vrei in cadrul locului de munca. Un studio care se respecta va respecta modelele si va stii cum sa le pun in valoare calitatile pentru ca ele sa straluceasca fix asa cum aleg ele sa straluceasca!

NU UITA: TU ESTI CEL MAI IMPORTANT PION INTR-UN STUDIO DE VIDEOCHAT!