Ce carti citesc modelele de videochat anul acesta?

Metode prin care modelele de videochat capata incredere in ele
7 iunie 2019
Interviu in exclusivitate cu Monica, model de videochat
8 august 2019

Deoarece modelele de videochat poarta discutii profunde pe diferite teme ce tin de cunostintele lor in materie de cultura generala, cititul este un hobby extrem de benefic pentru ele. Indiferent ca aleg din rafturile bibliotecii un thriller incitant, ori un roman clasic de dragoste, modelele sunt intotdeauna la curent cu cele mai noi aparitii in materie de carti. Pentru anul 2019, modelele online abia asteapta sa citeasca urmatoarele carti:

Orasul fetelor de Elizabeth Gilbert

Cateva lecturi de vara sunt la fel de delicioase si iubite de catre femei de pretutindeni, indiferent de trecerea anilor. Un astfel de titlu este faimosul roman Mananca, Roaga-te, Iubeste, insa ultima opera a lui Elizabeth Gilbert isi propune sa va acapareze cu totul. In carte, protagonista Vivian Morris, in varsta de 89 de ani, povesteste experienta din tinerete din lumea glamuroasa a teatrului din New York din perioada anilor 1940.

Pana la sfarsit de Irina Binder

Faimoasa serie Fluturi scrisa de autoarea Irina Binder se bucura anul acesta de un al patrulea volum. Romanul Pana la sfarsit prezinta povestea dintr-o noua perspectiva pe care cititorii nu au cunoscut-o pana acum. De data aceasta, modelele de videochat sunt curioase sa afle perspectiva lui Robert, iar detalii noi vor iesi la suprafata despre povestea de iubire dintre el si Irina.

Doamna din lac de Laura Lippman

Fost jurnalist si autor, cea mai recenta carte a lui Laura Lippman se intoarce intr-una dintre locatiile sale preferate: Baltimore. In romanul Doamna din lac, protagonista este o femeie casnica din anii 1960 care lucreaza ca reporter pentru a rezolva un caz misterios. O femeie de origine afro-americana a fost ucisa, iar ancheta pare sa stea in loc.

Aceste carti se afla deja in librariile online (atat fizice cat si online) iar modelele online adora sa achizitioneze cele mai noi titluri aparute. Cititul le ajuta sa isi dezvolte abilitaitle de comunicare, dar reprezinta si un subiect excelent de conversatie. Alegand sa se informeze si sa exploreze diferite domenii prin intermediul literaturii, modelele de videochat reusesc sa isi maximizeze profiturile si sa impresioneze nu doar prin aspectul lor fizic, ci si prin inteligenta de care dau dovada.