Ce sa nu faci intr-o relatie – Sfaturile modelelor de videochat

Daca vreau sa fac videochat trebuie sa ma dezbrac?
8 ianuarie 2020
3 sfaturi de la antrenorul de imagine al modelelor de videochat pentru a va iubi corpul asa cum este
6 martie 2020

 

Modelele de videochat en ofera cateva sfaturi despre ce nu trebuie sa facem intr-o relatie daca vrem sa avem o relatie frumoasa si armonioasa cu partenerul.

  1. Incercati sa-l schimbati pe celalalt: A va vedea partenerul ca pe un proiect de imbunatatire este o reteta pentru dezastru! Nimanui nu-i place sa creada ca trebuie sa fie modificat sau schimbat. Daca doriti sa schimbati persoana de langa voi, de ce mai sunteti cu acea persoana?

✔ Solutie: reamintiti-va ca nimeni nu este perfect, inclusiv dvs. Apreciati calitatile bune ale partenerului dvs. si, daca, intr-un fel, sunteti ranita sau jignita de anumite cuvinte sau comportamente, comunicati-i amabil si pozitiv. Cautati sa informati mai degraba decat sa criticati.

  1. Nu va mai ingrijiti de aspect: Destul de des, ne simtim prea confortabil cu cealalta persoana si ajungem sa ne neglijam unele dintre obiceiurile noastre de igiena. A fi confortabil si familiar nu este un motiv pentru a deveni lenes si a incepe sa luati relatia de la sine. Facand acest lucru devine inca o mare dezactivare.

✔ Solutie: intelegeti ca a avea grija de voi conteaza inca, poate chiar mai mult. Continuati sa faceti exercitii fizice, sa mancati sanatos si sa fiti interesate de munca dvs. si de lumea din jurul dvs.. A ramane sanatoasa si vibranta ajuta la pastrarea relatiei sanatoase si vibrante.

  1. Control absolut: incercati sa va controlati partenerul atunci cand incepeti sa ii spuneti ce sa faca si cum sa faca acel lucru; atunci cand il diminuati sau il ostracizati sau cand faceti apropouri subtile ca nu sunt in masura sa faca diverse activitati. Un criminal de relatii intr-adevar!

✔ Solutie: reamintiti-va ca v-ati cuplat dintr-un motiv probabil presupus – si din nou – nimeni nu este perfect! Fiti respectuoasa si realizati ca, intr-un fel, partenerul dvs. a reusit sa supravietuiasca pana acum fara interjectia si aportul dvs. constant. De asemenea, recunoasteti ca nu ati dori sa fiti tratata in acest mod.

  1. A deveni excesiv de gelos sau posesiv: cu totii putem fi un pic gelosi atunci cand cineva flirteaza cu partenerul nostru sau daca partenerul nostru acorda prea multa atentie altei persoane atractive; cu toate acestea, daca gelozia scapa de sub control, poate submina grav relatia. Scaparea de sub control ar include citirea e-mailurilor sau sms-urilor lor, ivirea unei situati conflictuale daca partenerul vorbeste sau acorda atentie altor persoane, a vedea in permanenta unde sunt si cu cine sunt, mai pe scurt a controla tot ce fac. Nesiguranta si pierderea increderii il poate determina pe partenerul dvs. sa se inchida si, in final, sa plece.

✔ Solutie: Intelegeti ca a controla toate miscarile partenerului dvs. este un semn al propriei dvs. insecuritati si nelinisti, astfel incat este timpul sa lucrati asupra dvs. si sa va construiti increderea in sine. De asemenea, lucrati la dezvoltarea intereselor mai profunde, astfel incat sa nu aveti timp sa va lasati imaginatia sa curga salbatic. Daca, totusi, credeti ca exista o problema, iar partenerul dvs. este infidel abordati problema. In cel mai bun caz, va limpezi apele si va va apropia mai mult ca si cuplu sau, va indica faptul ca este timpul sa mergeti pe cai separate.