Cum sa folositi influenta supereroilor din filme in cariera de model online

Modelele de videochat isi fac operatii estetice?
3 septembrie 2019
Modelele de videochat pot deveni cu usurinta influenceri
7 noiembrie 2019

Filmele, benzile desenate si show-urile de televiziune aduc in atentia noastra povesti cu supereroi, printese si diferite personaje care deifnesc cultura pop. Este posibil ca acestia sa nu influenteze societatea, dar si-au demonstrat maiestria in industria divertismentului pentru adulti si, implicit in lumea videochatului, deoarece de fiecare data cand apare un nou film, modelele se costumeaza precum eroii din cinema.

Comic-Con este unul dintre cele mai faimoase conventii de filme, anime si jocuri video si este sarbatorit anual. Peste 150 de mii de participanti si iubitori de cultura geek viziteaza aceasta conventie, insa costumarea se poate face oriunde, nu doar la astfel de evenimente.

Cel mai bun exemple sunt modelele online, care deseori intra in pielea personajelor precum Wonder Woman, Cat Woman sau Harley Quinn.

De ce sa te costumezi pentru orele petrecute la studio?

Ca model de videochat trebuie sa cunoasteti preferintele persoanelor cu care vorbiti in online. Prin discutii profunde si regulate puteti afla multe detalii importante despre ei precum piesa favorite, genul de filme pe care le urmaresc, ce carti au citit sau chiar si ce mancare comanda de fiecare data la restaurant.

Conform unui raport realizat in anul 2016 dupa premiera filmului Suicide Squad, numarul de cautari legate de supereroii din film a inregistrat o crestere de 1072%.

Da, ati citit bine. Desi personajele erau deja cunoscute prin intermediul benzilor desenate lansate de DC Comics, filmul a facut sa explodeze cautarile. La fel s-a intamplat si cu premierele The Avengers, Wonder Woman si Star Wars, cautarile de continut pentru adulti legate de aceste filme crescand cu 633%.

Asadar, modelele care se costumeaza in Harley Quinn, The Black Widow (The Avengers), Wonder Woman sau chiar intr-un costum de Batman sau orice alt personaj de actiune vor inregistra castiguri mult mai mari.

Puteti gasi astfel de costume in magazine specializate, le puteti comanda on-line sau le puteti croi chiar voi. Important este sa va si documentati putin in prealabil despre personajul in care ati ales sa va costumati. In acest fel, veti putea purta conversatii incantatoare si veti afla lucruri noi.