Daca vreau sa fac videochat trebuie sa ma dezbrac?

4 moduri prin care iti dai seama ca esti la un studio de duzina
16 decembrie 2019
Ce sa nu faci intr-o relatie – Sfaturile modelelor de videochat
5 februarie 2020

Aceasta este una dintre cele mai des intalnite intrebari. Anumite femei considera ca videochatul le-ar strica imaginea daca l-ar practica, insa in acest articol vom demonta niste mituri si vom epxlica ce inseamna de fapt arta videochatului.

In ciuda a ceea ce cred multi, a fi model de videochat nu inseamna ca ar trebui sa te dezbraci in fiecare transmisie. Asta va depinde de tine si cat de confortabil te simti cu asta sau nu. O femeie inteligenta stie sa starneasca subiecte de conversatii si sa atraga cu mintea, nu cu corpul ei.

De altfel, studiourile profesionale chiar recomanda maximizarea castigurilor prin abilitatile de comunicare si persuasiune, nicidecum prin nuditate.

Videochat non-adult
Exista, de asemenea, modele de videochat care nu se dezbraca deloc si, totusi, castiga destul de multi bani, mai multi decat in orice alt domeniu de activitate. Adevarul este ca, desi ii deranjeaza pe unii, ceea ce conteaza este calitatea a ceea ce oferi si modul in care faci acest lucru.

Este posibil ca in acest moment sa te intrebi ce face de fapt un model de videochat daca nu se dezbraca? Cel mai probabil face videochat non-adult. Foarte important de mentionat este faptul ca indiferent de categoria de videochat aleasa de tine, nimeni nu te va obliga sa faci ceva ce nu iti place, ori cu care nu te simti confortabil.

Un fapt foarte interesant este ca majoritatea oamenilor se conecteaza prin intermediul videochatului pentru ca se simt singuri, plictisiti sau pur si simplu vor sa vorbeasca despre problemele lor cu cineva care ii asculta activ si nu ii judeca.

Acesta este locul in care modelele devin ceea ce au nevoie: un prieten, psiholog si confident. Cu cat sunt mai veseli, optimisti si energici in interactiunea lor, cu atat vor oferi tips-uri mai mari.

Ceea ce faci in camera studio depinde 100% de tine. Colegii, trainerii, intreaga echipa te va sustine in tot ceea ce faci si esti libera sa te exprimi asa cum iti place. Daca iti joci bine cartile si alegi sa evoluezi, vei ajunge sa castigi mii de dolari lunar printr-o munca relaxanta si fara prea multe ore petrecute online.