De ce nu dureaza prima dragoste, conform modelelor de videochat?

Si modelele de videochat se indragostesc
19 noiembrie 2018
“Pot verifica in timp real castigurile mele ca model?”
11 ianuarie 2019

Copilaria este cea mai distractiva si plina de dragoste etapa din viata unui om. Dragostea este mai usor de primit, oferit si impartit. Si la maturitate dispunem, teoretic, de aceeasi dragoste (de la membrii familiei, prieteni, prietenii parintilor nostri, vecini, profesori etc.).

Dar parca era mai usor sa devii indragostit atunci cand erai adolescent. Odata cu statutul de tanar, vine si maturitatea, o etapa a vietii in care trebuie sa dam mai mult pentru a ramane fericiti. Majoritatea oamenilor isi gasesc prima dragoste la o varsta frageda, cand sunt inca adolescenti. Dar, de cele mai multe ori, nu se mentine peste ani.

Aparent, cu totii am iubit pe cineva in trecut (poate inca ii iubim), pe cineva despre care am crezut ca va ramane etern in viata noastra. Poate ca iubirea este primul lucru pe care nu-l invatam atunci cand suntem mici, ne nastem cu si din iubire. In continuare, modelele de videochat iti vor explica, conform experientei lor, de ce dragostea nu ramane peste ani.

Cum te face sa te simti prima iubire?

Atunci cand iubim la o varsta foarte frageda, nu stiam ce inseamna dragostea cu adevarat. Unii au gasit-o intr-o sala de clasa in liceu. Altii au gasit-o in cartierul lor. Mai putina energie este necesara pentru a trai prima dragoste, spre deosebire de atunci cand esti adult, deoarece, in adolescenta, ea se intampla ca o magie, va atrageti unul pe celalalt, fara experienta, stangaci si cam atat.

Este prima persoana speciala din viata ta. Prima iubire cand este gasita, ambele parti par sa iubeasca in mod egal, intr-un mod dramatic si fara teama. Vei crede ca nimic nu o poate dobori. Vei imparti o legatura care pare atat de puternica incat orice tornada nu o va misca. Simti ca poti sa spargi toate barierele cu partenerul tau. Asa te face sa te simti prima iubire.

Prima dragoste nu este intotdeauna ultima dragoste. De ce?

Dar, pentru ca, evident, exista un dar, aceasta nu va dura, amandoi sunteti suflete necoapte, neexperimentate, neslefuite si intr-o continua schimbare. Ceea ce este ok si foarte normal.
Ai crezut ca nimic nu ti-ar putea rupe legatura cu ei, dar, ulterior, ai realizat ca te-ai inselat. Pentru a iubi prima data este usor si minunat, dar nu dureaza pentru totdeauna (cu exceptia catorva cazuri) din anumite motive:

1. Copliaria ne-a invatat sa primim mai multa iubire, decat oferim. Lucrul acesta nu prea se intampla intr-o prima relatie.
2. A iubi si a sustine iubirea atata timp cat ne dorim necesita multe sacrificii. Trebuie sa oferim multe si sa ne asteptam la putin, lucru la fel de rar pentru o prima relatie.
3. Prima relatie esueaza din cauza lipsei de experienta si de rabdare. Lucruri care se dobandesc pe parcurs, nu ne nastem cu ele.

Model videochat: „Prima dragoste este, de obicei, o piatra de temelie pentru a urma o prima iubire adevarata. ”

Conform modelelor de videochat, pentru majoritatea, prima dragoste nu dureaza etern din cauza lipsei de experienta si a dorintei de a obtine mai mult decat dam. Cu toate acestea, am vazut cateva cazuri unice in care primii iubiti au inceput din copilarie si au ramas pentru totdeauna, dar acest lucru se intampla foarte rar.