Interviu in exclusivitate cu Monica, model de videochat

Ce carti citesc modelele de videochat anul acesta?
8 iulie 2019
Modelele de videochat isi fac operatii estetice?
3 septembrie 2019

Pentru a afla mai multe lucruri din spatele cortinei, am invitat-o pe Monica, model de videochat de aproximativ 5 ani, sa ne raspunda la cateva intrebari si curiozitati despre ceea ce nu se vede atunci cand se da start.

  • Cum a fost prima luna la studio? Iti mai amintesti?

„Da, nu am cum sa uit prima interactiune cu cei de aici pentru ca mi-au schimbat viata definitiv. Cand am fost chemata la interviu eram putin sceptica si speriata: Oare cum o sa fie? O sa ma acomodez aici? Ma accepta?, dar se pare ca grijile mele au fost nefondate.

Am dat de echipa de la HR in prima zi, fete cu zambetul pe buze si caldura in ochi. M-au acceptat. Am inceput prima data un training de 1 saptamana sa ma cizelez un pic pentru ca am lucrat in trecut la un alt studio si nu avea deloc incredere in mine.

Saptamana a continuat cu sedinte foto, cu mers la saloane de infrumusetare. Ca sa nu ma lungesc: m-am simt ca o printesa, iar cei de la studio au grija si acum dupa atatia ani sa ma faca sa ma simt asa.

  • Ai mentionat ca ai mai lucrat si la alte studiouri, de ce ai renuntat si ai ales sa ramai aici?

„Eu vin dintr-un oras mic, iar studioul era la fel de mic si oamenii aveau putina educatie. Cand am lucrat la celalalt studio nu aveam parte de training, trebuia sa facem singure un training, asa ca venitul era destul de mic.

Pe langa acest lucru, nu faceam la fel de multi bani si aveam un salariu fix pe care il primeam de doua ori pe luna si nu pot sa spun ca era un salariul cu care poti sa iti permiti mare lucru. De multe ori ajungeam sa stam si peste program.

De asemenea, acolo nu aveam parte tratamente de infrumusetare si nimeni nu se ocupa nimeni de imaginea noastra. Aici este totul profesionist, impecabil, dus la un alt nivel net superior.

Echipa de training este exceptionala, sunt oameni care se implica, care au grija sa construiasca acea incredere in tine, sa te faca sa te simti frumoasa, pasionala.. intr-un cuvant: femeie.

In cadrul acestui studio daca nu vrei sa faci ceva nu faci, poti sa refuzi. Veniturile sunt colosal de mari, bani pe care ii fac intr-o luna un om cu un venit mediu poate nu ii face in patru luni de munca.

Oamenii sunt relaxati, altruisti, ai ce sa inveti de aici mereu. Nu ai cum sa faci o comparatie intre studioul in care am lucrat si cel de acum.”

  • Ce iti place cel mai mult la aceasta meserie?

„Iubesc faptul ca am ajuns sa ma cunosc mai bine pe mine. Stiu cine sunt, stiu ca valorez foarte mult, indiferent de stereotipurile bine impamantenite in mintea oamenilor. Fac ceea ce imi place, adica sa ma simt femeie, sa ma simt frumoasa.

Am devenit un om puternic, statutul financiar pe care il aveam inainte mi-a adus multe lipsuri in viata personala si nu eram deloc un om fericit. Aveam conflicte in familie si viata a fost destul de dura. Dar m-am ridicat si am ajuns unde mi-am dorit.

Pe langa aceste lucruri imi place faptul ca identitatea mea este anonima, oamenii din jurul meu nu stiu ce meserie am, tin secret acest lucru nu pentru gura lumii, ci pentru ca imi place mereu sa pastrez acel enigmatic in fata oamenilor.”