Metode prin care modelele de videochat capata incredere in ele

Videochatul este potrivit si femeilor introvertite?
13 mai 2019
Ce carti citesc modelele de videochat anul acesta?
8 iulie 2019

Meseria de model de videochat necesita foarte multa incredere in propriile forte, iar aceasta incredere se creeaza in timp. Modelele ne impartasesc cateva metode prin care capata incredere in ele si isi mentin aceasta incredere in fiecare zi.

 

Cum sa capatam incredere in propriile puteri

  1. Listati succesele si realizarile trecute

Tindem sa ne reamintim greselile si esecurile mai mult decat succesele noastre, tindem sa ne concentram pe neajunsurile noastre, mai degraba decat pe ceea ce am realizat.

Modelele de videochat construiesc o lista a tuturor lucrurilor pe care le- au realizat in viata pana in acel moment, atat mari cat si mici asa ca incercati si voi. Veti fi surprinsi de cat de multe lucruri ati realizat si pe care le-ati trecut cu vederea, astfel ca nu va acordati credit.

 

  1. Cautati feedback pozitiv de la altii

Deoarece avem tendinta de a fi extrem de critici fata de noi insine, iar obtineti feedback-ului pozitiv de la alte persoane ajuta la cresterea increderii in sine. S-ar putea sa fiti surprins de ceea ce auziti si sa aflati ca aveti mai multe lucruri decat ati realizat. Armarea pozitiva de la altii poate fi foarte puternica.

 

Modelele de videochat primesc incontinuu feedback pozitiv din cadrul echipei si a trainerilor, iar acest lucru le ofera o stare de bine de oarece se simt apreciate.

 

  1. Faceti pasi mici si faceti mici schimbari

Multi dintre noi privim prea mult in viitor si uitam ca o calatorie incepe cu primul pas. Cand facem pasi mici si facem mici schimbari in viata noastra, incepem incet sa credem in capacitatea noastra de a actiona.

 

  1. Construiti impulsul

Cand actionam si facem pasi mici, incepem sa construim un impuls. Stim intuitiv ca, odata ce incepem sa ne miscam, stimularea noastra face mai usoara continuarea. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa se ia masuri, indiferent cat de mici par sa fie.

 

  1. Ganditi- va la o frica pe care ai invins-o

Cand ne lipseste increderea si credinta in sine, devenim tematori ca nu suntem suficient de buni sau suficient de demni. Ne temem de consecintele asociate cu esecul, asa ca nu incercam. Aceasta teama poate fi paralizanta, dupa cum stim cu totii. Pentru a contracara aceasta teama, ganditi-va la momentele in care v-ati speriat in a face ceva, dar ati facut-o oricum si ati avut succes.

Cu totii avem capacitatea de a depasi frica. Foarte adesea, mintile noastre exagereaza posibilele consecinte negative si le reiau mereu in cap. Majoritatea temerilor noastre sunt nejustificate. Dupa cum a spus Mark Twain: „Mi-am petrecut cea mai mare parte a vietii mele ingrijorandu-ma de lucruri care nu s-au intamplat niciodata”.

 

  1. Sarbatoriti castigurile / dati-va credit

Cand faceti pasi mici si realizati mici victorii, le sarbatoriti. Concentrati-va pe ceea ce ati realizat mai degraba decat pe ceea ce nu ati facut. Realizati un jurnal de succes si scrieti in el in fiecare zi, iar apoi sarbatoriti succesul din ziua respectiva deoarece reprezinta o buna motivatie de a continua ceea faceti.