Modalitati prin care modelele videochat isi intaresc increderea in propria persoana

Jobul contribuie la realizarea viselor?
14 mai 2018
Cum reusesc modelele videochat sa isi mentina silueta?
13 iulie 2018

Modelele de videochat care au incredere in propria persoana sunt admirate de colegele lor. Acestea stiu ca indiferent de obstacolele pe care le mai intampina, au capacitatea de a merge mai departe. Iata cateva modalitati prin care modelele videochat isi intaresc increderea in propria persoana, in situatiile in care mai intampina dificultati:

Incearca sa alunge gandurile negative si sa le atraga doar pe cele pozitive
In momentele dificile, este important sa stii cum sa te focuzezi asupra gandurilor pozitive, pentru a atrage spre tine aceste aspecte benefice. Este binecunoscut citatul: “Suntem ceea ce gandim”. Chiar daca situatia in care ne aflam nu este intotdeauna roz, daca gandim pozitiv, vom atrage acele lucruri pe care ni le imaginam ca se vor intampla.

Isi imbunatatesc in mod constant imaginea si limbajul corpului
Un model videochat trebuie sa fie atent cum zambeste, cum vorbeste, si mai ales cum comunica nonverbal, dar nu doar in industria in care activeaza, ci si in viata de zi cu zi. Acest lucru le ajuta sa se proiecteze in societate ca fiind niste femei puternice, de tipul alpha, care stiu sa faca fata provocarilor moderne, dar in acelasi timp dulci si feminine.

Prin gesturi destul de simple, precum tragerea umerilor inapoi atunci cand vorbim cu altceva, ne putem proiecta in societate ca fiind persoane puternice, increzatoare in propria persoana. In plus, pe langa pastrarea contactului visual atunci cand vorbim cu alta persoana, conteeaza mult si ritmul in care vorbim. Cercetarile au demonstrate ca cei care isi acorda timpul de a vorbi lent si in mod clar se simt automat mai increzatori in propria persoana si automat apar mai increzatori in ochii celorlalte persoane.

Nu accepta esecul si incearca sa scape de vocile negative din mintea lor
Majoritatea modelelor de videochat invata, mai ales in cadrul trainingului prin care trec in procesul angajarii, ca esecul nu este o solutie.

In general, exista o solutie pentru orice. Scaderea increderii in sine este adesea cauzata de gandurile negative care trec prin mintile noastre in mod constant. Devenim, de obicei, ceea ce prezicem in mintea noastra ca vom deveni.

Sunt pregatite pentru orice
Un alt secret este faptul ca trebuie sa fim pregatiti pentru orice si sa ne insusim acele cunostinte necesare pentru a reusi.
Acestea sunt doar cateva dintre modalitatile prin care modelele videochat stiu sa se proiecteze in societate ca avand incredere in propria persoana.