Modelele de videochat isi fac operatii estetice?

Interviu in exclusivitate cu Monica, model de videochat
8 august 2019
Cum sa folositi influenta supereroilor din filme in cariera de model online
4 octombrie 2019

In fiecare zi, numarul femeilor care cauta sa-si imbunatateasca aspectul cu ajutorul bisturiului creste. Modelele de videochat primesc tot suportul necesar, iar studiourile profesionale pot chiar acoperi costurile acestor interventii.

 

De-a lungul istoriei, corpul femeilor a fost intotdeauna sub lupa. Societatea a impus intotdeauna un ideal al frumusetii, motiv pentru care au aparut metode variate de mascare a defectelor, iar in ultima instanta, operatiile estetice. Doctorii spun ca nu ar trebui privite drept ceva negativ deoarece scopul operatiilor estetice este acela de a elimina complexe, de a repara posibile defecte obitnute in urma unor leziuni, ori a unor simple semne distinctive genetice.

 

Pentru modelele de videochat, o operatie estetica poate insemna castiguri mai mari. Aspectul exterior conteaza destul de mult, dar in continuare, inteligenta primeaaza in acest domeniu. Insa atunci cand aleg sa isi faca o operatie au grija sa pastreze armonia corpului. Spre exemplu, un bust enorm ar putea perturba echilibrul. Disproportia fizica datorata procedurilor cosmetice determina nemultumirea vizuala, iar pe termen lung ajunge sa nemultumeasca pacientul.

 

Care sunt cele mai populare proceduri estetice?

 

Procedurile estetice temporare sunt cele mai solicitate de catre modelele de videochat. Sunt interventii cu recuperare scurta, mai putin invazive, dar efectele sunt scurtate, nu permanente. De exemplu, marirea sanilor cu apa salina este o usoara crestere, temporara. Lifting facial, marirea buzelor, acestea sunt alte interventii temporare extrem de populare in industria videochatului.

 

Cum isi aleg modelele un chirurg estetician?

 

Exista patru piloni fundamentali de care trebuie sa se tina cont inainte de a opta pentru o interventie chirurgicala plastica pentru a impiedica aparitia efectelor adverse. Iata ce ar trebui sa faceti:

 

  • Verificati daca locul unde se va desfasura operatiunea este avizat si are autorizatiile necesare.
  • Faceti testele relevante in conformitate cu procedura, astfel incat sa stiti care este starea dumneavoastra de sanatate.
  • Urmati un plan chirurgical, in care veti fi ascultata si examinata pana cand veti stii exact ce procedura se potriveste cu nevoile dumneavoastra.
  • Aflati cine va face procedura si cati ani de experienta are. In mod ideal, un specialist ar trebui sa aiba 4 – 5 ani de studii, instruire si dedicare exclusiva chirurgiei.