Sfaturi pentru construirea increderii in sine

opinii videochat
Videochatul prin ochii barbatilor
21 septembrie 2017
Beneficiile job-ului de model online
23 octombrie 2017

Existenta. In primul rand, trebuie sa tinem cont de faptul ca ne aflam aici. Nu mai este nimeni ca noi pe aceasta planeta, iar acest lucru trebuie sa-l apreciem. Suntem unic prin felul nostru de a gand, de a actiona, fara comparatii, regrete sau frustrari, vom reusi in tot ceea ce ne-am propus sa indeplinim.

Perseverenta. In ciuda faptului ca in majoritatea cazurilor intampinam obstacole, trebuie sa invatam sa le depasim cu fruntea sus, tratandu-le ca pe niste oportunitati, intarindu-ne in acelasi timp hotararea si determinarea pentru a duce la bun sfarsit anumite obiective stabilite.

Depasirea obstacolelor. Acest lucru intareste increderea in propriile forte. Experimentand vom putea invata anumite lucruri din situatiile prin care suntem nevoiti sa trecem, devenind mai puternici si hotarati ca niciodata. Cel mai adesea, oamenii au tendinta de a se lamenta, pierzand din vedere esentialul, si anume invatarea unor lectii din fiecare sitatie dificila in care ne aflam la un moment dat.

Realizarea obiectivelor stabilite. Fiecare dintre noi stabilim anumite teluri in viata la care construim pe durata acesteia. In momentul in acre reusim sa indeplinim o buna parte din acestea, increderea in sine creste, mentinandu-ne intr-o stare de satisfactie a propriilor reusite.

Confruntarea temerilor. Desi in anumite momente avem tendinta de a abandona anumite situatii sau discutii in acre ne-am ancorat, este bine sa reusim sa ne confruntam temerile, este natural ca fiecare persoana sa aiba aceste stari, insa evitarea acestora implica o stare de dezamagire. Evitarea pe termen lung a situatiilor in acre ne simtim inconfortabil vor genera incapacitatea de a ne adapta acelor momente pe termen lung.

Nu te lasa influentat de aspectul fizic. Probabil parerea conform careia o persoana care este bine imbracata cu siguranat este capabila de multe lucruri si are o incredere in sine de invidiata a aparut la un moment dat in mintea noastra, insa pana si cele mai mare personalitati au avut la un moment dat probleme de personalitate sau siguranta de sine. Majoritatea persoanelor trec prin astfel de stari, insa este important sa reusim sa le depasim, fara a abandona lupta inainte de a incepe.