Ce gustari mananca modelele de videochat pentru a pacali senzatia de foame
17 octombrie 2018
De ce nu dureaza prima dragoste, conform modelelor de videochat?
7 decembrie 2018

Modelele de videochat sunt puternice si nu lasa pe nimeni sa le doboare. Chiar si cand vine vorba de dragoste. Ele stiu cum sa isi exprime sentimentele, cum sa se apropie de oameni si cum sa isi sustina relatiile.

Exprimarea sentimentelor intr-un mod sigur duce la o conexiune mai puternica cu cei dragi. Nu trebuie sa te temi sa spui ce simti, sa iti spui punctul de vedere si sa duci mereu o discutie la bun sfarsit.

Schimbul de sentimente pozitive solidifica relatiile. Modelele de videochat stiu ca iubirea, aprecierea, recunostinta si bucuria ridica legaturi afective. Fiind niste femei independente din punct de vedere financiar, ele isi permit sa isi arate recunostinta prin cadouri, sa isi arate iubirea prin senzualitate si sa se bucure de locatii exotice alaturi de persoana iubita.

In acelasi timp, stresul apare in viata fiecaruia, lasandu-l cu sentimente triste si speriate. Din aceasta cauza pornesc certuri si sentimente ranite in cuplu. Modelele de videochat nu se streseaza prea des din cauza locului de munca, dar cand totusi au un moment mai dificil, nu lasa ca acest lucru sa afecteze relatia.

Ele sunt foarte comunicative si discuta mereu cu partenerul, pentru a afla de unde au pornit certurile si ce trebuie facut pentru rezolvare.

Pentru o comunicare cat mai eficienta, este important sa vorbiti despre absolut tot si sa va impartasiti starile. Impartasirea sentimentelor incepe cu doua cuvinte simple: “Ma simt… “. Priviti-va in interior si completati replica cu un cuvant de senzatie, care explica starea: incantat, nebun, bucuros, confuz.

Greseala pe care o fac majoritatea persoanelor cand vor sa impartaseasca sentimentele, este sa se exprime cu “simt ca …”. Aceasta replica indica faptul ca ce va urma in continuare, va fi un gand si nu un sentiment.
La fel de gresita este si folosirea replicii “ma faci sa ma simt …”, deoarece vine ca si o acuzatie, nu ca o declaratie a sentimentelor.

Daca impartasiti ganduri, legatura dintre un cuplu nu va fi foarte intensa. Conexiunea dintre doua persoane este mult mai puternica cand va priviti in interior si impartasiti sentimentele pe care le descoperiti acolo: plini de speranta, multumiti, incantati, descurajati, incurajati etc.

Asadar incercati sa va cunoasteti mai bine, sa va exprimati sentimentele, sa fiti deschisi si sa iubiti cu toata inima. Fiti fericiti!