Sprancenele fabuloase ale modelelor de videochat

Videochatul in cadrul unui studio profesionist
14 februarie 2019
Cum isi fac modelele de videochat poze pentru portofoliu?
9 aprilie 2019

Pentru a arata impecabil in fata camerelor, modelele de videochat se ingrijezc cu mare atentie de aspectul lor fizic. Ele stiu ca sprancenele incadreaza fata si sunt un element important in machiajul lor de studio, dar si in cel de zi cu zi. Cu toate astea, cresterea sprancenelor pana sa obtineti forma dorita poate dura, insa modelele au cateva trucuri pe care le puteti incerca si voi.

  • Accelereaza cresterea sprancenelor

Suplimentele pentru cresterea parului sunt bune si pentru sprancene. Pot accelera cresterea acestora, iar daca nu luati suplimente sub forma de vitamine, puteti incerca uleiuri esentiale. Uleiul de ricin este bogat in vitamina E, ceea ce va face firele sprancenelor mai dese intr-un timp foarte scurt. Aplicati putin in fiecare seara pentru efecte vizibile.

  • Acorda o atentie deosebita procesului de pensare

Atunci cand doriti sa va cresteti sprancenele este recomandat sa nu le pensati pentru cel putin 15 saptamani. Uneori aceasta perioada se poate intinde si pe un an de zile. Fiecare fir de par conteaza, dar modelele de videochat recomanda un pensat minimalist, astfel incat sa pastrati forma sprancenelor. Puteti schimba penseta cu forfecute pentru a le tunde doar.

  • Multa rabdare

Daca profiturile si beneficiile vin imediat pentru modelele de videochat, cresterea sprancenelor dese nu este la fel de rapida. Precum si cresterea parului de pe cap, cresterea firelor din sprancene poate dura destul de mult. Rabdarea este esentiala, iar cand veti vedea rezultatele, veti realiza ca a meritat asteptarea.

  • Sprancenele difera de la o persoana la alta

Desi sunt atatea trucuri si produse pe piata, sprancenele, ca orice alte trasaturi ale fetei sunt specifice fiecarei persoane in parte. Unele fete pot avea sprancene mai subtiri, ori nu foarte dese. Important este sa folositi produsele potrivite sprancenelor voastre si sa lucrati cu ce aveti deja. Puteti sa aveti sprancenele dorite cu doar cateva miscari de creion, mascara, gel sau chiar vopsea semipermanenta speciala.

Asadar, acestea sunt secretele modelelor de videochat pentru a obtine sprancene pline, dese si frumoase. Obtinerea sprancenelor perfecte presupune rabdare si cateva cunostinte in materie de frumusete. Deoarece acestea influenteaza aspectul, este important ca sprancele sa fie complementare formei si marimii ochilor.