Teama de necunoscut ne conduce deciziile?

Ambitia iti asigura locul in topul modelelor!
18 ianuarie 2018
Atitudinea- secretul modelelor de videochat
23 februarie 2018

Cand ne aflam pentru prima data in fata unui lucru pe care nu l-am mai facut sau gandul simpla idee de a face acel lucru, ne induce o stare de disconfort. Aceasta senzatie vine tocmai din teama de necunoscut. Referindu-ne strict la un nou loc de munca, multe persoane se simt constranse, ba chiar tind sa renunte doar dupa o perioada scurta. Poate ca aceste temeri nu sunt nefondate, insa este in regula sa le lasam sa ne conduc?

Totul tine de personalitatea si dorinta de a reusi. Schimbarea locului de munca este un aspect care vine odata cu dezvoltarea ta. De aceea trebuie sa invingem aceasta teama de necunsocut, daca ne dorim mai mult de la noi. Integrarea intr-o echipa noua nu este atat de simpla, insa cu rabdare si calmitate, vei vedea ca un pas inainte inseamna succes. In acelasi timp, este posibil ca lucrurile sa nu evolueze in directia pe care ti-ai propus-o, dar daca ai posibilitatea de a face ceva in acest sens, nu mai sta pe ganduri.

Implicarea, stabilirea unor obiective si prioritizarea nevoilor tale te vor ajuta sa invingi aceste temeri. Constient sau nu, zi de zi intalnim lucruri noi, invatam si asimilam informatii. Cand vine vorba de un domeniu de munca, intens disputata, cum este videochatul, teama de a lucra la un studio este des intalnita. Fie ca vorbim de teama fata de parerile celor din jur, teama de a nu te adapta sau reusi, sunt stari normale care nu trebuie sa-ti ghideze solutiile.

Alege sa experimentezi, sa faci parte chair si din proiectele la care pana cum ceva timp nu te gandeai, indrazneste mai mult pentru tine si dezvoltarea ta, atat pe plan personal, cat si profesional. Gaseste raspunsuri la intrebarile tale, solicita informatii si exploreaza domeniul care pana nu demult, parea ceva imposibil, insa acum, poate fi cea mai buna solutie pentru tine si situatia ta, atat financiara, cat si personala.