Trucuri folosite de modelele de videochat pentru ca parul sa le creasca mai repede

Cum reusesc modelele videochat sa isi mentina silueta?
13 iulie 2018
Cum trece un model de videochat peste o zi grea?
14 septembrie 2018

Parul este adesea asociat cu frumusetea si atractivitatea, iar aceste doua lucruri sunt esentiale pentru modelele de videochat care se respecta. Din acest motiv, majoritatea modelelor doresc, de cele mai multe ori, sa aiba un par lung si matasos si se orienteaza catre anumite trucuri care le ajuta in aceasta privinta.

Iata cateva dintre aceste trucuri, pe care le poate urma oricine.

Modelele de videochat au o dieta sanatoasa si echilibrata
Acest “truc” este esential in procesul de a capata par sanatos si mai ales care sa creasca repede de care sunt interesate constant modelele de videochat.

In general, o dieta compusa din alimente care ajuta la cresterea parului este una bazata pe legume si fructe, fasole, seminte, pesti albi carne de pui.
Starea de sanatate a parului, ca si restul corpului, depinde de hrana pe care i-o “oferi” acestuia. In timp ce folosirea unui sampon si balsam bune este esentiala pentru ingrijirea parului, aceasta nu este in niciun caz singura cerinta necesara care asigura faptul ca parul iti va creste mai repede.

Parul este in mare parte alcatuit din protein si prin urmare este nevoie de proteine ca sa ii mentii stralucirea. Astfel, o dieta echilibrata, care este bogata in proteine, vitamin si minerale, este esentiala.

Modelele de videochat se mazeaza uneori pe scalp
Acest proces de a iti masa scalpul contribuie la cresterea mai rapida a parului si de asemenea poate fi corelat cu aplicarea unor masti pentru par, care il hidrateaza si ii confera stralucirea, precum cele pe baza de ulei de cocos ( care are foarte multe proprietati benefice pentru par).

Modelele de videochat isi taie parul in mod regulat
Este bine cunoscut faptul ca, daca iti tai varfurile parului in mod regulat, acest lucru va contibui la cresterea mai rapida a acestuia. In general, specialistii recomanda ca este bine sa il tai cam odata la trei luni.

In timp ce acest lucru poate parea contra-intuitiv pentru persoanele care urmaresc tocmai situatia inversa ( si anume cresterea parului), este un lucru esential daca doresti ca acest proces sa fie unul echilibrat, estetic ( varfurile tocite nu creeaza o imagine tocmai favorabila despre propria persoana) si mai ales sanatoasa, intrucat aceasta optiune de a iti taia firele de par le va conferi vitalitatea de care au nevoie pentru a nu se mai rupe atat de usor.