Videochatul – un job fara stres
6 septembrie 2017
Sfaturi pentru construirea increderii in sine
5 octombrie 2017
opinii videochat

Intr-o lume plina de griji, in care suntem din ce in ce mai singuri, desi impreuna, mentalitatea romaneasca sustine sus si tare ca sa te dezbraci in fata camerelor web este imoral. Desi continuam sa ne ascundem in spatele prejudecatilor, videochatul este o realitate in care traiesc din ce in ce mai multi dintre noi.

Se plateste bine, iti ofera un program flexibil si este din ce in ce mai cautat de tinerele din ziua de azi. Folosind drept scuza principala salariile mici oferite de locurile de munca decente, din ce in ce mai multe tinere aleg sa faca bani in fata camerelor web. Pentru serviciile lor, barbatii platesc de la 1,99 dolari pe minut.

Este de la sine inteles ca fara barbati aceasta activitate nu ar exista. Si totusi, care sunt motivele pentru care barbatii apeleaza la videochat?

Modelele videochat tin loc de terapeuti

Barbati singuri, divortati, insurati, care calatoresc, exista numeroase tipologii de barbati care apeleaza la servicile unui model videochat.In pofida faptului ca cei mai multi barbati viziteaza site-urile de profil din motive sexuale, ei ajung doar sa vorbeasca cu modelele. Pare hilar, dar da, foarte multi barbati apeleaza la videochat din dorinta de a vorbi cu cineva atunci cand nimeni altcineva nu o poate face. Modelul are, in astfel de cazuri, rolul unui terapeut. Este greu de crezut dar foarte multe relatii au cunoscut schimbari pozitive dupa ce barbatul a apelat la serviciile de videochat, deoarece la sfarsitul zilei se simteau eliberati de gandurile care ii apasau.

Modelele videochat ofera ceva ce partenerele nu au

Un alt motiv pentru care barbatii marturisesc ca apeleaza la videochat este faptul ca se simt din ce in ce mai nemultumiti de criticile aduse de partenera de viata. Astfel, atunci cand simt nevoia sa se simta importanti, doriti si apreciati, barbatii apeleaza la un model de videochat. Un astfel de model nu critica, nu judeca, nu se plictiseste. Pe de alta parte, este de la sine inteles faptul ca, este mult mai usor sa te confesezi unei persoane necunoscute.

Relatie monotona

Unul dintre cele mai importante motive pentru care reprezentantii sexului puternic opteaza pentru astfel de servicii este dorinta de a evada din monotonia unei relatii sufocante care nu le mai aduce multumire. Videochatul este pentru ei un refugiu prin care isi recastiga libertatea dupa care tanjesc, dar pe care nu au curajul sa si-o revendice in viata reala.

Este simplu

Pe de alta parte, facilitatea oferita de aceste servicii constituie un factor important care contribuie la cresterea numarului de vizitatori. Doritorii nu trebuie sa depuna niciun efort, pur si simplu isi pot deschide calculatoarele si se relaxeaza pe fotoliul lor preferat.

Videochatul este mai bun decat filmele pentru adulti

Totodata, este foarte cunoscut faptul ca barbatii vizioneaza cu regularitate filme pentru adulti. In acest caz sunt doar niste spectatori pasivi, in vreme ce videochatul le ofera ocazia de a fi proprii lor regizori.

Printre job-ul stresant de la birou, grijile facturilor sau nemultumirile partenerului , videochatul ofera o evadare din cotidian. Este suficient pentru un barbat sa alunge stresul si grijile si sa devina o persoana multumita, relaxata si pozitiva cu doar un click. Voi ce credeti?